MästerDörr utför låsjour samt följande dörr- & låssmedstjänster

Låssmedsjour, låssmed, jour-MästerDörr

Låsjour för akut hjälp
Snabbt och tryggt i hela Stockholm


MästerDörr erbjuder snabb låsjour och finns när ni behöver en kompetent jourlåssmed akut. Vi utför alla sorters låsöppningar, låsbyten samt dörr- och fönsterreparationer. Vid inbrottsskada säkrar vi ditt hem eller företag så att ni tryggt kan låsa om er.


Behöver du en jourlåssmed snabbt? Kontakta oss!

Låssmed i Stockholm
Vi arbetar med alla sorters lås, gamla som nya


Som en trogen låssmed i Stockholm erbjuder MästerDörr privatkunder, företag, brf, fastighetsägare och myndigheter en komplett låsservice. Vi utför alla låssmedstjänster och montage av säkra och godkända lås samt säkerhetsprodukter.

I första hand lagar vi alltid låset och om det inte går, kan vi byta det. MästerDörr sätter alltid kunden i fokus, därav är våra kunder nöjda och stannar kvar hos oss.

Gammalt lås-MästerDörr
Säkerhetsdörrar-MästerDörr

Montage av säkerhetsdörrar
Vi monterar säkerhetsdörrar från Svenska tillverkare


När ni vill byta dörr till en säkehetsdörr hjälper våra kompetenta dörrmontörer er från start till monterad dörr. Ytterdörrar som MästerDörr monterar håller måttet vid ett inbrottsförsök samt har en god ljudreduktion.


Vi monterar godkända entrédörrar och ytterdörrar för lägenhet, hus och villa samt för inomhus- eller utomhusbruk.


Har ni frågor om säkerhetsdörrar, klasser eller vilken dörr som passar just era behov? Kontakta oss för rådgivning.

Alatandörr och fönster
Underhåll och service stoppar onödiga utgifter


Genom regelbunden översyn av hemmets eller företagets dörrar och fönster samt deras låsmekanismer sparrar ni pengar, tid och driftstopp. Vi lagar och monterar spanjoletter samt utför service på altándörrar, balkongdörrar och fönster.


Har ni svårt att öppna eller stänga, kontakta oss!

Altandörr och fönster-MästerDörr

Är ert intrångsskydd säkert?
Om inte kan vi skapa en borg av ert hem & företag


Larm är bra, men det skyddar inte mot inbrott, det gör ett starkt och genomtänkt skalskydd. MästerDörr har lång erfarenhet av inbrottsskador och därav också av inbrottsskydd och skalskydd. Det är viktigt att identifiera ert hemms eller företags svagheter innan ni väljer skalskyddet. MästerDörr hjälper er att skaffa rätt skalskydd.

Sätt stopp utanför hemmet
MästerDörr förutser tjuvens tankar


Mästerdörr värnar om kundens trygghet, därför monterar vi säkerhetsdörrar, lås och inbrottsskydd av kända och kvalitativa märken för högsta säkerhet. Val av intrångsskydd basreas på objektets utformning och läge samt på statestik. Vill ni ha ett förstklassigt skalskydd, låt oss på MästerDörr hjälpa er i ert val av inbrottsskydd.

Yale Doorman, elektroniska lås och kodlås-MästerDörr

Elektroniska lås & dörrautomatiker

Få total kontroll och slipp nycklar

Med digitala lås, kodlås eller dörrstängare monterade i era dörrar får ni större kontroll över ert hem, företag eller fastighet.


Ni slipper nycklar och kan ändra kod som det passar er, ni kan lämna ut dygnkoder till hantverkare som behöver tillträde när ni inte är hemma eller på företaget.


MästerDörr installerar dörrhållarmageneter från ASSA i olika stykor samt att vi monterar brandavskiljande dörrar samt utrymningsvägar och beslag.